ШТО Е ARGOGEN SPRAY?

ARGOGEN со јонизирано сребро, микронизиран зеолит и алое вера, во вид на спреј.
Многу ефикасен препарат за декубитални рани (decubitus) и секаков вид на рани, чиреви и изгореници од секаков вид. Извонредно ефикасен препарат за многу тешки, досега неизлечиви рани. Има пролиферативно дејство односно го обновува ткивото. Има антиинфламаторно дејство односно многу брзо и за кратко време го намалува воспалителниот процес на раната. Среброто со своето антибактериско дејство уништува 99,9% од бактериите и со тоа овозможува раната многу брзо да се затвори. Заедно со докажаните позитивни својства на зеолитот и алое верата раната за многу кратко време се затвара и санира.

ПОВЕЌЕ НАРАЧАЈ

Аргоген спрејот ефикасно ги затвара следните видливи рани:
* Декубитални рани (decubitus)
* Рани предизвикани од гребнатини
* Изгореници од секаков вид
* Лацерации
* Чиреви
* Секаков вид на воспалителен процес на кожа
* Габични инфекции на кожа
* Бактериски инфекции на кожа

Аргоген спреј е медицинско помагало кое што самиот пациент може да го користи без помош на лекар. Аргоген спреј од аптека може да се купи без рецепт.

Состав

100гр. микронизиран прашок содржи:
* Микронизиран зеолит 96,5гр.
* Јонизирано сребро 3гр.
* Алое вера 0,5гр.